Home / Webshops / ECI

ECI

eci boekenclub_interim justitia_150De boekenclub werd opgericht in 1967.Drieënveertig jaar later sloot ECI al haar fysieke winkels en ging verder als online winkelketen. In januari 2014 vroeg de webwinkel uitstel van betaling. E-Ways, onderdeel van ECI Holding B.V., ook beheerder van de online activiteiten van Free Record Shop en Cosmox, vroeg faillissement aan; hiermee kwamen alle online diensten per direct stil te liggen. Op 9 januari 2014 werd ECI failliet verklaard door de rechtbank Midden-Nederland.
Op 4 februari werd de doorstart van ECI bekend onder marketing- en mediaorganisatie Novamedia. Door deze actie kunnen 35 van de vijftig werknemers voor de online boekwinkel blijven werken en ECI gaat onder de eigen naam verder.

Welke rating geeft u ECI boekenclub?

U heeft een klantrelatie met “bedrijf X”. Tussen u en het “bedrijf X” bestaat een financiële relatie.Het bedrijft levert diensten en/of goederen en u dient daarvoor de betalen.
Het bedrijf ziet graag dat u op tijd betaalt. U wilt zelf ook graag dat u op tijd betaalt.
Wanneer u niet op tijd betaalt wordt de bestaande relatie vertroebeld. Het bedrijf gaat u vragen te betalen door het sturen van een aanmaning (betalingsherinnering).
Na deze eenmalige aanmaning geeft “bedrijf X” de (vermeende) vordering in handen van incassobureau Intrum Justitia die vervolgens (buitengerechtelijke) incassokosten in rekening brengt met een minimum van € 40,-

Pin It on Pinterest

Shares
Share This