Home / Feiten over Intrum Justitia / Info Intrum Justitia

Info Intrum Justitia

Intrum Justia een naam die onthouden wordt

interimjustittia_verboden logo_02Dat de kracht van of de angst voor de naam Intrum Justitia ook regelmatig aandacht krijgt van criminele organisaties is bekend. Regelmatig worden vele valse e-mail nota’s, soms met gevaarlijke virussen, in grote aantallen rond gestuurd. Dat levert niet alleen grote ergernis op bij de ontvangers van zulke mail maar ook fikse reputatieschade op voor Intrum Justitia en imagoschade voor haar vaste klanten die geconfronteerd worden met misbruik van hun naam.
* Als je een incasso-onderneming met een dergelijke naam al niet eens meer kunt vertrouwen…..

De reputatie van Intrum Justitia

De reputatie van deze incasso-onderneming staat sowieso onder druk door de niet aflatende stroom van klachten bij websites zoals klacht.nl, klachtenkompas.nl, radartv.nl en kassa.vara.nl. En op social media.

Intrum Justitia een beursgenoteerde onderneming

De Intrum Justitia Groep is toonaangevend in Europa op het gebied van Credit Management Services. Zij biedt een uitgebreid pakket aan credit management diensten, inclusief de aankoop van vorderingen, die de cashflow en lange termijn winstgevendheid van klanten zichtbaar verbeteren. Intrum Justitia is opgericht in 1923 en heeft ruim 3.600 medewerkers in 20 landen. De geconsolideerde omzet bedroeg ongeveer SEK 4,6 miljard in 2013. Intrum Justitia AB is genoteerd aan de NASDAQ OMX Stockholm, sinds 2002.

Intrum Justitia Nederland is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Incasso Ondernemingen (NVI) en beschikt over het Incasso Keurmerk van de NVI, dat periodiek wordt getoetst door het (onafhankelijke) Keurmerk Instituut. Het Nederlandse kantoor van Intrum Justitia is gevestigd in Den Haag waar zij met gedreven en enthousiaste medewerkers voor meer dan 9.000 uiteenlopende opdrachtgevers werkt.
bron: interim Justitia

NVI een Vereniging met weinig leden

Begin 2104 waren slechts dertig van de naar schatting achthonderd “geldinners” lid van de NVI.
De Nederlandse vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen wil maar niet groeien.
wellicht heeft het hoge gehalte “Wij van Wc-eend adviseren Wc-eend” daarmee te maken.
bron: NVI

Pin It on Pinterest

Shares
Share This