Home / Uw mening over Intrum Justitia

Uw mening over Intrum Justitia

Te maken (gehad) met Intrum Justitia?

mijn mening is_interim justitia_150U heeft wellicht te maken (gehad) met Intrum Justitia. het grootste incassobureau van ons land, dat per jaar 1,5 miljoen dossiers afhandelt. U heeft ongetwijfeld een mening over de werkwijze van deze incasso-onderneming.

Uw mening over Intrum Justitia

Op deze site met de naam Interim Justitia staan een aantal feiten over de incassoreus Intrum Justitia.
Over de regen aan klachten. Over nepnota’s die met gevaarlijke virussen via de mail worden verzonden. Over de Big Brother mega database met uw financiële gegevens en informatie die opgebouwd wordt om als een persoonlijk dossier van u te kunnen verkopen aan bedrijven.

Heeft u klachten over vorderingen en nepnota’s dan verwijzen we u naar klacht.nl, klachtenkompas.nl, radarTV.nl, kassa.vara.nl en uiteraard naar de klachtenprocedure van Intrum Justitia zelf.

Wilt u weten wat er allemaal bij Intrum Justitia over u wordt bijgehouden dan verwijzen we naar onze pagina’s: Al uw gegevens in een database en Uw gegevens opvragen.

Lees waarom in 2004 een waarschuwingsmail voor spookfacturen als spam werd betiteld en tegenwoordig het bedrijf zelf waarschuwt voor spookfacturen en maleware:
Was het spam of een terechte waarschuwing

  • Wilt u uw mening geven over het landelijk bekende incassobedrijf; ga naar het forum op deze site.
Heeft u te maken (gehad) met Intrum Justitia? Wat zijn uw ervaringen? Wat is uw mening over de werkwijze van Intrum Justitia? Daarvoor is het forum!

Hoe omschrijft u Intrum Justitia?

View Results

Laden ... Laden ...

Pin It on Pinterest

Shares
Share This