Home / Webshops / Vakantieveilingen

Vakantieveilingen

vakantieveilingen_interim justitia_150Vakantieveilingen.nl biedt o.a. vakanties of een weekend weg in een hotel. U bepaalt zelf hoeveel u betaald. U moet wel de veiling “winnen”. Meedoen en bieden is gratis, alleen als u de veiling wint betaald u de overeengekomen kosten.

Wat gebeurt er als ik niet betaal?
Antwoord
Na je gewonnen veiling ontvang je van ons een betalingsherinnering. Heb je na 5 dagen nog niet betaald dan gaan wij over tot automatische incasso, de kosten daarvan zijn €2,50. Let op, door de Sepa bankregels duurt het dan 12 dagen voordat u over de waardebon kan beschikken.
Wij proberen één keer te incasseren. Als dit niet lukt, dan schakelen wij een incassobureau in.

Er zijn bieders die -zich zelf kapotbieden- omdat ze hun grenzen niet goed kunnen stellen. De domste tactiek is dat u over uw eigen budget heengaat. Als u een beperkt budget heeft betekent dit dat hier een belangrijke grens mee gemoeid gaat. U moet deze grens ook duidelijk bepalen. Het is namelijk niet heel vreemd dat mensen zich laten meeslepen bij een bieding. Er spelen factoren als ‘trots’ en ‘gevoel van hebben,hebben,hebben…’ mee.

Welke rating geeft u vakantieveilingen?

U heeft een klantrelatie met “bedrijf X”. Tussen u en het “bedrijf X” bestaat een financiële relatie.Het bedrijft levert diensten en/of goederen en u dient daarvoor de betalen.
Het bedrijf ziet graag dat u op tijd betaalt. U wilt zelf ook graag dat u op tijd betaalt.
Wanneer u niet op tijd betaalt wordt de bestaande relatie vertroebeld. Het bedrijf gaat u vragen te betalen door het sturen van een aanmaning (betalingsherinnering).
Na deze eenmalige aanmaning geeft “bedrijf X” de (vermeende) vordering in handen van incassobureau Intrum Justitia die vervolgens (buitengerechtelijke) incassokosten in rekening brengt met een minimum van € 40,-

Pin It on Pinterest

Shares
Share This